Grab A Button

Saturday, 12 November 2011

eXam daTaNg lagI..

aku paling sakit kalau kena study & duduk berjam2 untuk memahami setiap isi nota dr lecturer..cuba mengingati kembali apa yg dia ajar sewaktu d kelasnya dulu..aku bukan "student excellent" atau "super girl "yg dikategorikan sebagai student pandai2..aku lemah dalam subjek2 sains ..tp actually course yang aku ambil ni sememangnya sains semua..untuk mjadi  seorang jururawat yg berpengetahuan aku mesti suka kn subjek sains..malah bukan setakat suka sja..aku juga kena pro dalam subjek ni..aku harap2 la subjek cardiovascular system yg Ms C.B ajar aku x fail..
~exam mmg x lama lg...kali nie aku berhasrat utk naikn pointer..argghh aku stress ingat pasal pointer nie..last sem 2 aku dpt result yg kurang memuaskan ..tp mnunjukkn sedikit peningkatan..aku lulus dan x repeat :)
hehe..
~sebenarnya aku nak study mlm nie..tp aku tiba2 hilang fokus study..ingat nak study Gastrointestinal subject..tp kemalasan pla menebal..hinggakn aku rsa mls study..buka buku pn aku sangat malas..lagipn aku penat sangat hari nie..tadi aku praktikal kat "nursery" ..sabtu2 g nie pn still ada kerja ..ada cti pn kena pula replace..jahat kan kolej..:) hehe..
~hari ni kwn aku "r" nak tukar roster dgn aku...dia sepatutnya pegi church hari nie..tp disebabkan roster dia "morning syif" so dia x dpt pegi church hari ni..dia minta tlg tuk tkar tuk roster next week..coz next week dia still kerja..aku kesian tngo dia ..seorang pn x mahu tukar dgn dia..C.I pn lansung x pertimbangkan prmintaan dia..jahatnya..bukannya dia pegi mana2 pn kan..nak pergi church jg..
dont be sad friend ..i'll help u ..smile.:)...we change roster k..i'll be working at saturday AM syif..

2 comments:

Cik tikah said...

all the best dear. semoga dpt jawab dgn lancar :)

princess love said...

thnx cik tikah :)
i hope so..esk exam dah nie..but still online..huhu..