Grab A Button

Tuesday, 29 November 2011

tempat bersejarah !!!


time ni la aku beli camera..aku d temani oleh ana..hehe ni la gambar pertama yg aku ambil & ni la juga kedai yg aku pilih hari tu..harga pun berpatutan ja..lepas ni boleh la aku take picture banyak2..simpan bnyak2 buat kenangan kan2..





ni la aktiviti hujung minggu dengan kawan2..bowling...karoeke..& shopping..time ni kalo x silap ana (kwn sekelas) yg ambil gambar nie..tengok tu muka nampak berpeluh ja.hehe..ow yea lupa bagi tau lokasi tempat kitorang lepak ni..ni dekat seksyen18 shah alam.kalo x silap waktu ni hari sabtu ..petang..seronok main sampai lewat malam bru balik, tangan pun lenguh2 ja..
tp aku kalah juga dengan ana ..dia paling terer kalo main bowling....hehe..




hah..yg ni la kawan yg aku maksudkan tu..yg sebelah kiri tu la ana..& yg kanan tu mira..diorang ni la teman  yg paling rapat denganku..antara kami bertiga tu aku lah yg paling kecik &termuda..cehwahh  huhu..muda bulan ja..:)yg ni aku ambil gambar diorang kat giant seksyen18..:)



memilih lagu kegemaran masing2...hmm kalo x silap ana tengah cari lagu raya nie..cari2 & cari last2 we all nyanyi lagu "airmata syawal"





minum milo ais kurang manis kegemaran..:)








No comments: