Grab A Button

Wednesday, 20 June 2012

Segmen : Tambah Follower Blog

hello..semua nak tambah follower ?? huhu..
seperti yg d katakan oleh cik purple kita nie..kita kena rajin join blogwalking..atau dalam kata lainnya melawat blog kengkawan baru...d sini saya jugak sedang join blogwalking nie..sambil2 mendengar lagu "PENGHUJUNG CINTAKU.." korang bley dengar lagu tu bila pegi kat blog sya.. hehee...ehh ..lari tajuk pula saya nie haha..ok ok..teruskan ke topik kita tadi..


korang kena tahu.. TARIKH TUTUP adalah pada 24 JUNE 2012 (jam 6 PETANG )



nampak tak banner atas tue??
ok apa yang korang kena buat ialah...

1) korang kena follow nie.. follow  :) (senyum tau)


2) korang kena buat entry yang bertajuk  Segmen : Tambah Follower Blog.


3)korang kena letak banner yang kat atas tue d entry yg korang buat tue.. ( ok?)


4) korang tulis la apa korang suka kat entry tue..tapi rujuk pada blog cik purple sebab dia la boss kita nie.. hehe..pencipta segmen nie. (hormat dia cepat! Arigato:) 


5) korang jangan lupa follow cik purple :)


6) hantar link entry korang pada cik purple.. selebihnya baca ja lah syarat2 cik purple kita nie..tak banyak pun. ^_^




~cepat2..siapa cepat dia dapat~ hehe


thnx sudi baca..tinggalkan comment anda.. bye!

7 comments:

hafiziqin said...

done!membalas kunjungan
thanks follow eqin
:)

Rozssa Lea said...

hafizin - wc jg. :)

SuparMan SuaRez said...

Kunjungan Balas Kat Sini..Dah Follow blog cantik ini wahai sweety..
Salam Kenal..Muehehe ^_^

Rozssa Lea said...

thnx suparMan suarez .. wow..superman pla dia nie..huhu

cikeyrah said...

Done Follow! :)

Nisa Shahrien said...
This comment has been removed by the author.
Nisa Shahrien said...

dari segmen yang sama..

jemput singgah http://menaipdipapankunci.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html