Grab A Button

Wednesday, 20 June 2012

Segment : Team Follow Back by AmerCorner (ada hadiah !!)


hello semua jom join segmen follow Back ..segmen ni d buat oleh rakan blog kita AMER CORNER
click ini ..katanya ada hadiah lumayan ..tapi kenalah patuhi syarat2 penyertaan hehe...cuba cek sndiri..

first u'all kena
1)  follow & kena like nie..
then..
2) follow & juga like


3) oops belum habis lagi..korang kena buat 1 entry yg tajuknya  
{Segment : Team Follow Back by AmerCorner   }


nampak tak banner kat atas tu...Letak banner kat atas tu  dalam entry korang tau...



Sila nyatakan bilangan follower blog korang buat masa ini.
(time korang join)


 ~Sila tinggalkan url entry ke ruangan comment. 

~ buat bloglist khas untuk peserta segment yang follow blog korang. After segment habis korang boleh remove listu (x wajib)

~Tag kawan2 korang yang suka follow follow ni . 

~Letak widget follower .  (jangan guna button follower yang cute tu kerana .... ada sebabnya)


kalo nak lebih jelas...cuba tengok balik blog ameercorner dia ada bagi macam tips tue..hehe..

nak tau pe hadiahhh???? hadiah menarik!! (tekan tue..) huhu ^_^

my follower masih sikit = 10 followers~ 




> thnx sudi baca..kalo nak tanya sila comment.. bye ~~




4 comments:

biskut chipmore said...
This comment has been removed by the author.
biskut chipmore said...

done follow awak

Rozssa Lea said...

biskut chipmore -thnx yea.. :)

NUR FARHAH said...

hi , balas kunjungan anda :)