Grab A Button

Saturday, 7 July 2012

improve i! prove it that u can! yeahhh

saya bersyukur sebab result saya smpai skarang kira dalam kelompok sederhana..
memang lar kita mahukan yang terbaikkan..sesiapa pun mahu tahap CGPA 4 FLAT kan..bagi saya nie mungkin susah sebab sya ni bukan nya genius macam diorang..

tapi saya akui saya study untuk mengekalkan pengetahuan yg saya dapat d kelas..n untuk improve knowledge saya ni...
walaupun antara student sponser by KKM ,..saya rasa saya perlu bersaing..wahh kenapa baru sekarang rasa mahu bersaing ??? bukan kah sudah terlambat tu..itu lar yg saya fikirkan selalu.. mana x nya..skangkn sudah msuk semester baru.. SEMESTER 5..which is i feel very hard for me..lagi2 bila nampak pointer kawan2 tinggi2 semuanya........jeles skit la..huhu..tp saya berjanji sem ni tidak akan sya sia2kan begitu saja..

tp...about my pointer sem 4....yeaaahhh i got above 3.. haha...want to mantain & increase the number...

can i...........................................

nothing is impossible right??
ok..
fighting3.. hahax :D

No comments: