Grab A Button

Saturday, 28 July 2012

sesuatu untuk dicerita ~

hai3.. ^_^ rozssa kini kembali...lama juga x update blog nie..sampai2 ada kawan ni tanya.."mana entry ...?ehehe "  rasa macam malu jugak la ..huhu asyik join contest saja ..haha.. :D sebenarnya saya pun x tahu apa yang patut d cerita...i have no idea..

hmm jap3.. ada juga ..ada sesuatu yang saya nak ceritakan hari ini...... :) ..tentang aktiviti hari nie.. .....ok hari nie sangat best!.. walaupun puasa2..tapi puas round2 shah alam..  ...lepas habis kelas "MENTAL HEALTH" tadi..saya dengan teman2 rapat seperti biasa....."LET'S GO GIRL " hehe.. ayat "lets go girl "sebenarnya kami guna kan bila mahu kuar jalan2 ........ so habis saja kelas tadi apa lagi.."LETS GO GIRLs " lah jawabnya...

kami pegi PKNS ..hmm nothing much there.. tapi tadi banyak promotion baju -baju Raya.. bestnya ..cantikkkk...oOOpS jangan rambang mata....banyak lagi baju raya yang lebih lawa dan murah...so kena tengok2 dulu..tawar menawar hehe....then..buka puasa pun menjelang ~~~ (cewahh) ...so d mana saya dan kawan2 buka puasa hari nie .....heee.. tentulah d seksyen 2.. dekat UITM tu...suka makan kat sana murah dan sedap.....kalau pasal kebersihan tu entah lah...bersih kot huhu ^_^...

pas tu..ada sorang mamat ni minta phone num..hmm seperti biasa.. buat dont know saja lar......takkan la sampai mahu bagi segala kan..malas la layan orang2 macam nie..pas tu merokok pulak tu time mengorat2..haha... mcm lecturer kitorang cakap "a person who is smoker is likely like a DRAGON " uoopss sorry pada sesiapa yang terasa,.. hehe... :D (its just an opinion ok.. peace :)   )

jengg2.....

                                            haa.. ni la yang kami cari2 d seksyen 2 ...:) ABC sedap kan?? sedappp......tapi maniss................so kurang sikittt heee..............

dan ....lepas jam 9- 10.30 pm kami round d .. uptown shah alam

ok juga pegi sini nie..cuma semakin malam semakin sesak pula...orang2 x tidur agak nya...kalau pasal harga barang2 d sana.. hmm katakan mahal... xjuga.. katakan murah....lagi la tidak....mahal juga sikit ok ^_^ ..hehe...yeah saya berjaya membeli seutas jam tangan pink dan T-shirt pink dengan harga berpatutan....hehe...favourite colour tu...sementara kawan2 pula sibuk mencari tudung raya  yg sesuai tuk d maching kan dengan baju heee........ok la not bad ~~ :D

*tadi sewakru round2 uptown sorang2..(kawan2.. hilang tiba2 ..mungkin tengah cari tudung )..saya terjumpa RICKEY .........jangan salah sangka....dia tu cousin kepada BF sis cath.. siapa sis cath? cath tu cousin saya lar.. ^_^ hehe...

*ok so..kesimpulannya....saya telah mengeluarkan begitu banyak wang hari nie..tetapi jangan ingat saya x menyimpan.........huaaa...saya sangat penat...need to rest and sleep......tomorrow got plan to do..suddently ,  i miss my family & my chenta... i love them...............n i love those who read my blog  ^_^ huahuahua.. ok night all....GBU..




4 comments:

Natasha said...

wahh bestnye bershopping.. hihi.. jelez

skulluv said...

seksyen 2 tu lebih kepada tak bersih je tengok.hehe

rozssalovepink said...

@Natasha haha..bukan shopping sakan tau ^_^ jenjalan sja..

rozssalovepink said...

@skulluv haha.. entah la... :D redah sja tu