Grab A Button

Friday, 11 January 2013

kenangan di Hospital Bahagia Ulu Kinta




?

teka d mana saya ?

yeahh !! :D akhirnya sampai jugak ipoh hehe.. first time in my life..tu pun atas tujuan kerja ok. x mungkin sampai sini kalau bukan sebab praktikal . & saya sangat happy disini walaupun saya akui terasa sangat2 penat time dekat sini.

penat jalan kaki selama 15 min before sampai hospital..
29 oct 2012 buat pertama kali menjejakkan kaki ke tanah Ipoh..iaitu destinasi pertama Taman Rambutan. we'all stay there for 2 weeks time diiringi oleh clinical instructor  Ms thini :) .
01 oct.....pertama kali juga ke Hospital tu..time orentation day memang sangat excited saya nie,tapi jangan tidak tahu saya la yang first2 lari sebab kena kejar dengan patient.. haha .. ^_^ patient cakap  saya "sweet" macam gula-gula..takut juga saya kalau kena telan oleh patient2 tu...nasib baik la ada staffnurse incharge untuk orentation tu..nama dia Staffnurse Ra..dia cakap macam nie...

" Depa x yah la nak takut kat diorang nie..depa ni ok...diorang saja je nak main-main"

muka saya merah time tu..ada peluh2 d hidung skit sebab takut..haha.. :D

ok jugak la sana tu...banyak gambar kenangan saya ambil..tapi staff2 x bagi pula upload d sini nie,..hm simpan sebagai "own koleksi" katanya....



5 comments:

dayteenlea said...

wah. ok tak sana?

princess love said...

@dayteenlea
hehe...ok la..best dgn patient n staffnurse.. tmpat pn cantik

Aiisyah Colourful said...

bestnya dah practical

princess love said...

@Aiisyah Colourful lama dah praktikal ..cuma kali nie lain skit dapat tmpat baru

princess love said...

@Aiisyah Colourful lama dah praktikal ..cuma kali nie lain skit dapat tmpat baru