Grab A Button

Sunday, 11 November 2012

untuk dia ..

hmm :D buat pertama kalinya dalam hidup ..saya masak untuk kekasih .. haha :D
tahukah kamu perasaan itu? perasaan bila masakan kita kena rasa  oleh si dia..

oh no...malu juga ...bukannya saya terer masak nie..entah sedapkah tidak tu O.o

dengan muka yang sengaja dimaniskan saya melihat dia memakannya..bestnya tengok masakkan kita kena jamah..

dan yang paling penting masakkan tu...original dari saya tau..masakkan saya untuk dia..sebab hari tu ..time keluar makan dengan dia..saya tengo dia suka sangat makan makanan tu....

sewaktu lihat movie "Karipap- karipap cinta" ketika saya berseorangan di bilik.. timbul pula idea mahu memasak...bukan masak karipap ..tapi masak makanan yang saya nampak dia makan dulu heee...
saya pun tidak tahu sama ada masakan saya itu sedap atau bagi dia tidak sedap lansung.. tapi...
saya harap dia suka...



disini lah tempat bersejarah itu..   tempat dimana masakkan saya dicuba buat pertama kalinya oleh yang tersayang ..hehe..




tersenyum bahagia sajakan lepas makan masakan ni haha....


sempat lagi main basikal keliling bukit ...berbasah hujan demi basikal...bestnya main basikal...terer juga dia main basikal ..ingatkan saya saja yang pandai main tu..

ok akhirnya...sebelum pulang ....kami jumpa...



kaktus colour PINK!!! hehe...tapi kan kami tidak jadi beli pun...sebab tengo lar dekat dawah pokok kaktus tu...x lawa suda...tidak lama lagi patah..
so kaktus ni tinggal kenangan saja...cantik ow....suka pokok bunga kaktus nie..comel...






hehe...


muka terpotong sedikit...tu la tinggi sangatkan..sorrryyy... ehehe...
berpeluh -peluh n basah kuyup kena hujan n lepas tu bergambar pula di tepi jalan ni..

bestnya hari kelmarin....

10/11/12 sentiasa dalam sejarah... ok may god bless us .Amen.

2 comments:

elyna mirsada said...

wow bertuahnya si dia..^__^

princess love said...

:D yang penting dia happy ...