Grab A Button

Saturday, 26 January 2013

staffnurse vs student

hi worlD...

lama suda tidak berbelog.. n pada kesempatan ini sya ingin mengupdate blog sy.. hehe. hari nie hari ahad ..so ada la masa terluang jenguk belog yg x berapa smart ni... 

ok that's not the point... sya nak post gambar.. gambar kebanggaan .. ( dpt juga tengok pic ni balik bila suda tua nnti.. "zaman kegemilangan"  la kononnya) hehe




(amboi putih pla c mira sini...mentang2 la pic dorang kena edit oleh tuan punya kedai..)

ok dgn ini sy ingin perkenalkn.. mna tau 1 day sy tetiba lupa diorang ni ahah..

yg sebelah kiri tu.. nama dia SHAMIRA ARNIDA n yg kanan yg memang putih gebu persis susu ibu tu nama dia SAFOANA hehe..
(xpayah pnggil nama ful pn..pngil ja ana  n mirr..)

n then mesti korang x sabar kn...
yg tengah tu ..yg agak comel n ayu tu saya lar.. ( hahaha perasan !!)



permohonan sebagai jururawat berdaftar.. hmm sbenarnya kmi d kelas time ni.. isi form utk exam LJM (lembaga jururawat msia) n isi form tuk jd staffnurse.. hehe...

*adoi.. ku terasa sperti x lama lg ku bergelar "staffnurse ROZA" n berakhir la zaman kegemilangan ku mjadi student sime darby.. cepat nya masa berlalu...

*5 bulan lg exam...exam tgempar..ow..~ study belum start lg... sy kena berjuang!.. ow yea..sy agak happy juga sebab pointer dpt 3 above lg.. hehe.. thnx god....

4 comments:

Aiisyah Roseskalerful said...

all the best for your exam nanti :-)

Biebie Yoyo said...

Maaf anda tidak boleh berjalan,anda perlu berlari... Goodluck for exam...Jia You!

princess love said...

@Aiisyah Roseskalerful tengS roseskaleful..sya risau sangat nie sbnarnya..

princess love said...

@Biebie Yoyo aha :D tengs sentiasa sokong sy .. :D ok blari suda ni ..pecut!