Grab A Button

Saturday, 16 March 2013

~my new blog~

ok... setelah puas melayan karenah patient2 n staffnurse ..saya kembali dgn blog.. yg entah apa2 jak ni... sya ada blog 1 lagi.. actually blog ni lama dah x ter update ... dr thn 2011 lg.. lama kn...ehh 2011 ka??maybe.... :)
readers2...(tp ada kah readers blog sya???) 

this is my second blog..............lebih touching2  d sini.. huhu...
nah buka yg kaler merah hati ni.....otomatik ke blog yg sya katakan tadi.... huuu

loverosz.blogspot.com
hepi blogging ya...selamat malam suma.~~





Monday, 4 March 2013

Lahad datu Sabah

isu ini memang sangat feymes skang.. lahad datu sabah perangg??? what hapen to them ??so.. mcm mana?? tu lah antara soalan yg d tanya kepada saya .. huh sangat bsyukur sbb family saya x ada d daerah itu skang..semakin hari, isu ni makin membimbangkan juga ya..





apa yang saya tau..


dan saya x setuju ..kalau sabah itu keluar dari MALAYSIA..kerna apa pun juga Malaysia is the best!!!

dan yg terbaru.. saya terbaca d laman facebook.. 

Kepada Rakyat Sabah.. Tolong jangan sebarkan maklumat di fb atau dimana2 sekalipun apa yg anda nampak Polis dan ATM lakukan di Sabah... Apa yg anda nampak itu adalah rahsia pertahanan negara... Tolong jangan merasa bangga dgn maklumat yg anda sebarkan... Anda hanya akan mengeruhkan lg keadaan... Secara tak sengaja anda hanya membocorkan maklumat kepada pengkhianat negara... Sekarang anda juga memegang amanah negara dgn tidak menyebarkan maklumat... Pegang amanah itu erat2... Lebih baik berdiam diri dan terus berdoa...

#copy paste

ok ..sabah MALAYSIA!!!...

(tumbuh rasa cinta akan negara ..) anda bagaimana??


Saturday, 2 March 2013

i love u..


















..................................................................................................................................................................